Interieurprojecten zijn onze passie. We realiseerden al talloze projecten voor zowel particulieren als professionals. Noordzee-Interieur werkt steeds op maat van de klant, want net zoals onze realisaties, zijn ook uw wensen uniek. We trachten steeds functionaliteit naadloos te koppelen aan stijl en design.

 • keuken op maat

  Keukens

  Noordzee-Interieur maakt voor u een keuken op maat. Wij hebben ervaring in zowel moderne als landelijke keukens en zullen u steeds adviseren teneinde uw droomkeuken te realiseren. Alle elementen worden perfect op elkaar afgestemd, zodat u optimaal van uw keuken kunt genieten. 

 • surfclub totaalproject

  Totaalprojecten

  Zowel voor particulieren als voor professionals werken wij aan totaalprojecten. Van het inrichten van een bar, tot het voorzien van een houten uitbouw... 

 • op maat gemaakt tv-meubel met inbouw open haard

  Maatwerk

  Ook voor particuliere interieurs leveren wij maatwerk. Zo heeft u meubels die perfect aansluiten bij uw bestaand interieur. Droomt u al jaren van een haard die naadloos ingewerkt zit in uw tv-meubel? Wenst u een ingebouwde tv in uw slaapkamer? Dit zijn maar enkele van de voorbeelden die we hebben binnen ons maatwerk-pakket.