Wanden, gevelbekleding, maatkasten & keukens zijn maar een kleine greep uit de zaken die Noordzee-Interieur voor u op maat kan maken. In samenwerking met u staat Noordzee-Interieur dagelijks klaar om uw plannen uit te voeren met de grootste precisie.
 
Wij zorgen voor meubilair op maat voor uw woning. Zodat uw meubilair een perfect verlengde is van de rest van uw interieur. Ook voor bedrijven en winkels kunnen wij een totaalinterieur op maat realiseren.

 • azer

  Compleet aanbod onder één dak

  Noordzee-Interieur biedt complete oplossingen aan. Zowel binnen- als buitenafwerking kan door Noordzee-Interieur worden voorzien.

  Op deze manier is er slechts één aanspreekpunt nodig om uw volledig project van A tot Z tot een goed einde te brengen. Aangezien alles in-house gebeurt kunnen wij zorgen voor een transparante en aaneensluitende planning, waardoor uw project snel & kwalitatief kan opgeleverd worden.

 • uw project van a tot z

  Wij doorlopen het volledige proces

  Het volledige proces van uw project wordt door Noordzee-Interieur doorlopen. Uw project van ontwerp tot uitvoering gebeurt bij Noordzee-Interieur volledig binnenshuis. Op die manier kunnen we uw wensen zo goed mogelijk uitvoeren.